Säljare Växjö

Säljare Växjö

Eniro.se är en av Sveriges största
webbplatser där annonsörer och köpare kopplas samman. Vi genomför nu en digital förändringsresa, i vilken vi ligger i framkant med moderna tekniska lösningar.
Du kommer in i en fas i företaget där det händer mycket vilket gör att du får möjlighet att utveckla ett välkänt varumärke.

Tjänsten
Den viktigaste delen av
ditt jobb blir att få kunden att förstå sambandet mellan sökbarhet och fler lyckade affärer. Det är nämligen våra lösningar som gör kunderna sökbara och därmed enklare för konsumenterna att hitta - vilket leder till bättre affärer.
Vi är våra kunders digitala
marknadsföringspartner och hjälper dem att förbättra deras digitala närvaro såväl på eniro.se som på Google och andra digitala kanaler.

Arbetsuppgifter
Som Säljare hos oss kommer
du att arbeta med försäljning av digitala helhetslösningar till såväl befintliga som nya kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen och även för det administrativa efterarbetet. Du kommer tillhöra ett team i Växjö och arbetar självständigt med eget kund- och budgetansvar.

Värderingar som genomsyrar
vårt arbetssätt och hur vi vill uppfattas gentemot kunder och av varandra är engagerad, pålitlig och hjälpsam. Du får stöd från din chef för att du ska utvecklas som säljare och nå dina mål. För rätt person finns det goda möjligheter till intern karriärutveckling.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du tidigare
har arbetat med försäljning, gärna med tjänsteförsäljning mot företagskunder.
Vi ser gärna att du har ett intresse för ny teknik och den digitala utvecklingen. Det är meriterande om du har erfarenheter av sökoptimering eller liknande tjänster.

Du brinner för att uppfylla
kundens behov och skapa kundvärde med kvalitet. För att lyckas i tjänsten är du ihärdig, strukturerad och ansvarstagande på det sättet att du har en förmåga att driva ditt arbete framåt. Att se möjligheter och att skapa långsiktiga kundrelationer är en självklarhet för dig.

Du talar och skriver
obehindrat svenska.
Dina kunskaper i MS
Office är mycket goda.

Vi kommer att hålla
intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har löpt ut.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Eniro Sverige AB
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)