Ekonomiassistent på deltid till Svatek

Ekonomiassistent på deltid till Svatek

Svatek AB är marknadsledande i Sverige på schaktfri ledningsförnyelse med formpassade rör av VA-ledningar. Vi växer stadigt och är idag 25 anställda, samt omsätter 90 MSEK. Vårt huvudkontor finns två mil söder om Växjö. Vi består också av Svapipe AB som arbetar med underhåll av VA ledningar, består av 8 anställda och omsätter ca 14-15 MSEK. Svapipe har sitt huvudkontor i Göteborg.

Söker du ett ekonomiarbete på deltid? Vill du vara en del av ett växande företag med teamkänsla och familjär stämning? Då ska du fortsätta läsa!

Vi söker nu en ekonomiassistent på minst 50% till Svatek AB i Odenslanda, Växjö. Tjänsten förväntas starta i augusti och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. För rätt person finns en stor chans till utökade arbetstider samt ett övertag av anställning hos Svatek. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och upplagt för viss flexibilitet.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst vara löpande bokföring och leverantörreskontra för både Svatek AB och Svapipe AB. Du kommer hantera in- och utbildningar, avstämningar och även vara en del av budgetuppföljningen.

Du kommer också agera stöd i andra administrativa uppgifter samt stötta upp på andra delar i företaget. Som ekonomiassistent har du daglig kontakt med leverantörer och interna beställare.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten har du:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av en liknande ekonomisk roll
  • Ett ekonomiskt tänk och intresse
  • God datavana
  • B-körkort
Det är meriterande om du har:
  • En avslutad högskoleutbildning med inriktning ekonomi
  • Erfarenhet av lönehantering och bokslutsarbete
  • Tidigare erfarenhet av datasystemet Fortnox
Som person är det viktigt att du är flexibel och vågar ta för dig. Ingen dag är den andra lik hos Svatek och därför krävs det att du kan arbeta självständigt och våga ta egna beslut. För att passa in företaget är du en kommunikativ lagspelare som har en god samarbetsförmåga. Du arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt och vill avsluta alla dina arbetsuppgifter med hög kvalité.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stina Norman på nummer 0470-34 98 74.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se