Supporttekniker

Supporttekniker

Till vår kund i Växjö söker vi just nu supporttekniker!

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på Studentwork och uthyrd som konsult till vår kund. Konsultuppdraget kommer vara under 6 månaders tid med chans till överrekrytering. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor gällande vår kund eller tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com),

För att gå vidare i denna rekryteringsprocess behöver du utföra ett personlighetstest som vi skickat till din mail vid ansökningstillfället. Kontakta ansvarig konsultchef vid eventuella frågor.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som supporttekniker kommer du arbeta med telefon och dator som dina främsta verktyg. Du kommer att supporta dina kunder med diverse olika tekniska problem som främst riktar sig mot mobila enheter. Din roll kommer innebära mycket social kontakt och fokuset kommer ligga på att ge kunderna en god service och lösningar på de tekniska problem som uppstått.

Start: februari

Omfattning: Heltid, 100%

Arbetstider: Kontorstider

Placeringsort: Växjö

Din profil
Vi söker dig med ett tekniskt intresse som vill ta dig an nya utmaningar. Det är mycket meriterande om du har haft en liknande roll/arbetsuppgifter sedan tidigare men inget krav. I denna rekryteringsprocess kommer vi utgå mycket från dina personliga egenskaper och vi ser därför gärna att du är lyhörd, social och gillar problemlösningar. Då detta är ett arbete med mycket kundkontakt ser vi gärna att du har kunden i fokus och är anpassningsbar.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.