Till vårt kundföretag söker vi just nu en säljare som vill vara med på en spännande resa. Kundföretaget är ett serviceföretag med bas i Växjö som erbjuder hemleverans, installation, tekniksupport samt flyttservice avseende vitvaror och hemelektronik. Just nu är dem i en spännande tillväxtfas där dem söker dig som vill arbeta på ett bolag med startup-anda!

Är du en person som brinner för service, försäljning och business? Vill du arbeta i en flexibel och föränderlig miljö där du får möjligheten att vara med och påverka? Då är du den vi söker! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansöka redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Säljare kommer du ha en otroligt viktig roll för företaget där du ansvarar för att sälja deras tjänster till kunder inom olika branscher. Du kommer få vara med och sätta rutin för säljprocessen där det krävs att du tar stort eget ansvar men bakom dig kommer det finnas ett engagerat team som stöttar dig i ditt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Mötesbokning
  • Personliga kundmöten
  • Orderhantering
  • Avtalsförhandlingar
  • Uppföljning samt vårdnad av kundsamarbeten
Omfattning: Heltid

Ort: Växjö, Småland

Arbetstider: Kontorstider, flexibelt hur du lägger upp din arbetstid. Finns möjlighet till att arbete hemifrån samt från kontoret.

Anställningsform: 6 månader konsultuppdrag via oss på Studentwork där ambitionerna är att det sedan ska leda till en överrekrytering till kundföretaget.

Din profil
Våra önskemål till dig:
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, båda i tal och skrift
  • Gärna tidigare erfarenhet av arbete inom försäljning eller motsvarande
Till denna tjänst tittar vi främst på dem personliga egenskaperna då det väger tyngre. För att bli framgångsrik och trivas i denna roll tror vi att du är en vinnarskalle som har en positiv inställning och gillar utmaningar. Du har en god kommunikationsförmåga och drivs av att leverera resultat. Du trivs i en miljö som är föränderlig där du får möjligheten att påverka rutiner och arbetssätt.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.