Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt till vår kund. Studentwork AB sköter rekryteringsprocessen och alla frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef på Studentwork, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Din roll

Som kundtjänstmedarbetare kommer du ta emot inkommande samtal/mail från kunder som är i behov av support gällande de produkter vår kund innehar. I din roll kommer du använda dig av mail och telefon som dina främsta verktyg, och du kommer även jobba med felsökning för att ge bästa resultat.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, direktrekrytering

Arbetstider: 08:00-17:00

Placeringsort: VäxjöDin profil


Vi söker dig med en färdig gymnasieutbildning som innehar flytande språkkunskaper i finska. Det är meriterande om du har en gymnasieutbildning med en teknisk inriktning eller om du tidigare har jobbat med kundservice. Vi tror att du är en person som innehar ett tekniskt intresse och en god social förmåga. Vi tror även att du värdesätter god service och att du gärna gillar att jobba med problemlösning.

Krav för tjänsten: Finska och engelska flytande i tal och skrift.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till vår kund i Växjö söker vi just nu en finsktalande kundtjänstmedarbetare!