Vill du jobba kvällar och nätter som truckförare?

Vill du jobba kvällar och nätter som truckförare?

Är du en aktiv person som trivs i rörelse och där man jobbar tillsammans mot ett mål? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Till våra kunder inom lager söker vi dig som är intresserad av att jobba extra vid sidan av dina studier eller annan huvudsaklig sysselsättning som ett extrajobb på 50% eller idrottsutövare på professionell nivå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara truckkörning men även orderplockning. Då det är stora arbetsplatser innebär det även olika arbetsstationer och på så sätt en variation i lagerarbetet. Du kommer jobba hos en kund och vara del av den kundens arbetsplats.

Tiderna är mellan 22-06:00 Måndag-Söndag. Vi letar efter dig som vill arbeta minst två pass i veckan vill du jobba mer så skriv gärna det i din ansökan.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting men arbeta som konsult hos en utav våra kunder precis utanför Växjö centrum. Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola eller Komvux.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs att du är student, alternativt dig som har ett annat jobb på minst 50 % och vill jobba extra. Du är en person som trivs med att ta egna initiativ samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare. Arbetet är fysiskt krävande och därför söker vi dig som trivs i en aktiv miljö som kan innebär lyft. Har du erfarenhet av idrott eller lagidrott tror vi att det är en miljö som passar dig bra.

Då arbetsplatserna ligger strax utanför Växjö centrum letar vi efter dig som har körkort och tillgång till bil.

Arbetet är ett perfekt avbrott i studierna där du får möjlighet att skapa kontakter med kollegor, får erfarenhet och extra inkomst. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så låter det intressant, sök redan idag! Jobbet kan vara ditt! Söker gör du via

Sökord: Truckförare, Nattarbete

Sökord: Truckförare, Nattarbete
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com