Vi söker dig som vill arbeta som jobbmatchare i Växjö

Vi söker dig som vill arbeta som jobbmatchare i Växjö

Brinner du för att hjälpa människor? Är du driven och tycker om att ha många bollar i luften. Då kan du vara den vi söker?

Information om uppdraget:

Vi söker en ny stjärna till vårt team!

För att lyckas i rollen som jobbmatchare måste du verkligen brinna för att stötta och motivera andra människor ut i arbete. Du kommer att arbeta inom ramen för Arbetsförmedlingens upphandlade jobbmatchningstjänster "Kundval Rusta och Matcha" där fokus ligger på resultat och därför ser vi gärna att du är resultatdriven och har lätt för att skapa nya kontakter.

Arbetsuppgifterna består främst av att, genom bland annat individuella samtal, workshops och seminarium coacha, vägleda och stötta arbetssökande till arbete eller till reguljära studier.
Arbetet präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i egenförsörjning. Vi ser långsiktigt på detta uppdrag och där du vill vara med och bidra och utveckla arbetet framåt.

Tjänsten är till en början timmar/deltid men där det finns möjlighet att övergå till en heltid.

Detta söker vi:

Du blir en del av ett tight team med övriga kollegor inom jobbmatchningen samt även med enhetens kollegor som arbetar med rekrytering och bemanning på kontoret i Växjö

För att vara aktuell för tjänsten krävs utbildning på högskolenivå, där du läst minst 120hp (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom:
  • arbetsliv
  • organisation och personalarbete
  • studie- och yrkesvägledning
  • företagsekonomi
  • arbetslivspsykologi
  • beteendevetenskap
  • arbetsterapi eller socionom
samt minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område).

Alternativt har du minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid samt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan.

Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och duktig på att kommunicera. Du har ett resultatfokus i ditt arbetssätt drivs av att uppnå sina uppsatta mål. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är duktig på att inspirera och övertyga andra samt hjälpsam och trygg i dig själv. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till. Vidare har du mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, goda kunskaper i engelska samt mycket god datorvana.

Sökord: Jobbcoach, jobbmatchare, handledare

Sökord: Jobbcoach, jobbmatchare, handledare
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com