Vi söker Tekniker till en kund i Växjö!

Vi söker Tekniker till en kund i Växjö!

Har du ett tekniskt intresse och älskar att lösa problem? Är du service-minded och trivs att arbeta i tekniska projekt? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Tjänsten som Tekniker innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför tekniksupport åt företagets kunder. Du kommer att arbeta vid uppstartade projekt i både ett förebyggande men även med felavhjälpande service. Felsökning och problemlösning är en del av vardagen samt att det förväntas av dig att kunna föreslå åtgärder som löser kundernas problem. I rollen ingår det mycket kundkontakt så det är viktigt att du trivs med att bemöta människor.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid, måndag - fredag.

Detta söker vi:
  • Teknisk utbildning, meriterande med inriktning styr - och elteknik.
  • Behärskar både Svenska och Engelska i tal och skrift.
Som person ser vi gärna att du är servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Du tycker om kundkontakt, är engagerad och trivs med att jobba såväl självständigt som i team med dina kollegor. Vidare är du uppdaterad på ny teknik samt har förmåga att se nya lösningar och förslag på övriga förbättringar.

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte och ansök redan idag då intervjuer sker löpande!

Sökord: Styrteknik, Felsökning, Problemlösning, IT, Tekniker

Sökord: Styrteknik, Felsökning, Problemlösning, IT, Tekniker
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com