Truckförare som vill jobba natt under sommaren i Växjö sökes!

Truckförare som vill jobba natt under sommaren i Växjö sökes!

Pluggar du och vill dryga ut studentkassan? Föredrar du ett aktivt nattarbete och har truckkort? Vill du dessutom säkra ditt sommarjobb redan nu? Då kan du vara just den vi söker!

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi nu flera drivna och engagerade truckförare som vill arbeta på ett väletablerat företag i Växjö. I rollen som truckförare kommer du arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna initiativ.

Arbetsuppgifterna består främst av truckkörning samt orderplock men det kan också förekomma andra uppgifter som till exempel att kontrollera utgående kundorder, sortering, rangering, sammanställning samt andra lagerrelaterade sysslor. Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna är varierade - men främst förlagda under nattid, söndag till fredag, framförallt mellan kl. 21:00-06:00. Det innebär en bra möjlighet att kombinera studierna med extrajobb för dig som vill dryga ut studentkassan.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta med en introduktion och fortlöper sedan på timmar där du blir inbokad vid behov. Ett krav är att kunna jobba minst 2 pass i veckan, men vi ser gärna att du är tillgänglig för att arbeta mer. Vi ser även långsiktigt på tjänsten och att du som söker vill jobba upp mot heltid i sommar!

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är antingen student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.

Detta söker vi:
  • Vi letar efter dig som kanske är i början av dina studier eller har minst 1 år kvar.
  • Uppdraget kräver att man har truckkort A1-4 behörighet och tidigare erfarenhet av att köra truck.
  • Vi ser att du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel.
  • Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.
  • Företaget är beläget i utkanten av Växjö och därför ser vi gärna att du som söker har körkort och tillgång till bil.
Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Låter tjänsten intressant? Tveka inte på att ansöka redan idag - intervjuer sker löpande!

Sökord: truckförare, nattjobb, sommarjobb, extrajobb

Sökord: truckförare, nattjobb, sommarjobb, extrajobb
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com