Truckförare sökes till sommarvikariat under nattetid!

Truckförare sökes till sommarvikariat under nattetid!

Är du på jakt efter nya utmaningar och söker ett sommarjobb? Pluggar du och vill dryga ut studentkassan? Föredrar du ett aktivt arbete och har truckkort? Är du intresserad av att arbeta natt? Då kan du vara just den vi söker!

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi nu en driven och engagerad truckförare till ett sommarvikariat som kommer arbeta på ett väletablerat företag i Växjö. I din roll som truckförare kommer du arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna initiativ.

Arbetsuppgifterna består främst av truckkörning samt orderplock men det kan också förekomma andra uppgifter som till exempel att kontrollera utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna är förlagda under kvälls- och nattid, måndag till söndag. Det innebär en bra möjlighet att kombinera studierna med extrajobb för dig som vill dryga ut studentkassan.
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Uppdraget kommer starta cirka v24 med en introduktion och fortlöper sedan på heltid under veckorna v26-33. Det kommer även finnas en möjlighet att jobba extra både under vår samt höst. Under vår och höst är det ett krav att du skall kunna jobba minst 2 pass i veckan, men vi ser gärna att du är tillgänglig för att arbeta mer.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är antingen student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.

Detta söker vi:
  • Vi letar efter dig som kanske är i början av dina studier eller har minst 1 år kvar.
  • Uppdraget kräver att man har truckkort A1-4 behörighet.
  • Du har god datavana
  • Vi ser att du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel.
  • Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.
  • Företaget är beläget i utkanten av Växjö och därför ser vi gärna att du som söker har körkort och tillgång till bil.
Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Låter tjänsten intressant? Tveka inte på att ansöka redan idag - vi är intresserade av dig och dina erfarenheter! Intervjuer sker löpande.

Sökord: Växjö, lager, extrajobb, Truckförare, sommarjobb

Sökord: Växjö, lager, extrajobb, Truckförare, sommarjobb
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 mars 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com