Teknikinformatör till innovativt IT-företag, placering Växjö

Teknikinformatör till innovativt IT-företag, placering Växjö

Är du duktig på att underlätta förståelsen av komplexa tekniska produkter? Är du analyserande och strukturerad? Vill du vara med och bidra i ett växande och globalt företag? Då har vi helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund sökes nu en teknikinformatör. Vår kund är ett växande globalt IT företag inom konsultverksamhet som på ett innovativt sätt ger mervärde åt kunder. Tjänsten innebär att underlätta komplexa tekniska produkter för användare, genom att analysera och utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet. Vi letar efter dig med teknisk bakgrund. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i företaget där du kommer arbeta i samarbete med andra och i nära kontakt med olika kunder.

Placeringsort för tjänsten är i Växjö, arbetstid är kontorstid. Tjänsten beräknas tillsättas omgående eller enligt överenskommelse och vår kund ser långsiktigt på tjänsten. Du kommer bli direkt anställd av vår kund, där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vi gör löpande intervjuer och urval, så ansök redan idag!

Detta söker vi:

Vi letar efter dig med:
  • Teknisk utbildning från högskola/universitet.
  • 1-3 års erfarenhet av informationshantering i en roll som teknikinformatör, informationsingenjör eller teknisk skribent.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Kännedom om XML, SGML och CMS.
  • Meriterande med erfarenhet av arbete med kravhantering.
Som teknikinformatör ska du ha ett genuint intresse för teknik och språk. Personliga egenskaper värdesätts högt där vi letar efter en initiativtagande, kommunikativ person som trivs i en internationell miljö där du kommer arbeta resultatorienterat. Vidare är du strukturerad, noggrann och med god analyserande förmåga. Då du kommer arbeta i nära samarbete med kunder ses det som meriterande med tidigare erfarenhet av kundkontakt.

Är du redo för nästa utmaning?

Sökord: heltid, informatör, Teknik, teknikinformatör

Sökord: heltid, informatör, Teknik, teknikinformatör
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com