Tekniker inom IT sökes på deltid i Växjö!

Tekniker inom IT sökes på deltid i Växjö!

Är du studerande och duktig inom IT och teknik samt är intresserad av problemlösning? Då kan vi ha ett extrajobb för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som är student och har ett intresse av IT samt är lösningsfokuserad och självgående. Arbetet som tekniker på deltid innebär enklare installationer inom IT, exempelvis installation av PC enligt guide ute hos kund.

Arbetstiderna är under kontorstider 08-17 men enligt schema ampassat efter dina studier. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Du ska finna det roligt med IT samt vara ha social kompetens och gilla att möte nya människor. Vi söker dig som vill ha ett roligt och utvecklande extrajobb vid sidan av dina studier. Du måste således vara student på minst 50%, (eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%) för att vara aktuell för tjänsten.

Detta söker vi:

Du har ett stort intresse för teknik och datorer. Du gillar att lära dig nya saker och har en bred förståelse för datorer och system. Du har en god kännedom om hårdvara och service. Kanske har du arbetat i en servicedesk tidigare?

Vi letar efter dig som har en positiv personlighet, ser lösningar istället för problem. Du har mycket goda kunskaper i så väl svenska som engelska. Som person är du engagerad och motiveras av att få lära dig och att få komma med egna förbättringsförslag. Du är en lagspelare med en stor känsla för service, och kan sätta dig in i kundens behov och problem.

Vi tror också att du är en noggrann person som kan utföra ett ordentligt och effektivt arbete Stämmer detta överens med din profil så tvekan inte att söka tjänsten redan idag, vi rekryterar löpande!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com