Systemutvecklare sökes för kommande uppdrag!

Systemutvecklare sökes för kommande uppdrag!

Är du en driven person som brinner för systemutveckling och programmering? Vill du jobba i en varierande roll hos ett välkänt konsultbolag inom IT-branschen? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som har ett intresse av IT samt är lösningsfokuserad och självgående i ditt arbete. Vi har flera etablerade kunder inom IT och spelbranschen i Växjö med omnejd, som är i behov av nya medarbetare med kompetens inom utveckling, programmering och systemutveckling.

Du kommer att direktrekryteras och arbeta med spännande uppdrag inom teknik och utveckling där du samtidigt har ett stöttande team av kollegor att samarbeta och utvecklas med. Tjänsterna är på heltid och arbetstiderna är kontorstid.

Vi söker dig med passion och rätt attityd. Du är handlingskraftig och brinner för utveckling. Viktigt att du även har social kompetens då och kan hantera kundkontakter.

Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig med:
  • Akademisk utbildning/KY-utbildning som - systemvetare, dataingenjör, systemtekniker, programmerare eller motsvarande.
  • 1-3 års erfarenhet av systemutveckling, utveckling, programmering, testning etc. Du kan vara junior och till viss del även självlärd.
  • Kunskap i några av följande; C,C++, JAVA, C#, .NET, Android, IOS
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Som person bör du ha god kommunikationsförmåga, vara lyhörd och prestigelös. Vidare ser vi att du är engagerad och drivs av att ständigt förbättras.

Är du redo för nästa utmaning? Tveka inte att söka eller kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om våra kunder och tjänster!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 dec 2020 (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com