Systemutvecklare/ Java-utvecklare/ Software developer för direktrekrytering

Systemutvecklare/ Java-utvecklare/ Software developer för direktrekrytering

Vi söker en dataingenjör/ systemutvecklare som kommer arbeta med Java-utveckling till vår kund i Växjö.

Information om uppdraget:

Vår kund expanderar sitt team av kompetenta och passionerade Java-utvecklare i Karlskrona och söker dig som vill arbeta med mjukvaruutveckling både back- och frontend. Du kommer arbeta mot kunder i telecombranschen där det finns möjlighet att både arbeta inhouse och utplacerad hos kundföretag.

Vår kund är en global leverantör av tekniska lösningar, bland annat inom mjukvaruutveckling och produktinformation. Kunden är ett konsultföretag med etablerade, långsiktiga relationer hos ledande internationella företag. Hos kunden arbetar du i nära team med andra där innovativa lösningar på problem värdesätts. Du ska ha en stor passion och en stark drivkraft att prestera för att passa in hos vår kund. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Tjänsten är på heltid med arbetstid kontorstid, måndag-fredag. StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen där du kommer att bli direkt anställd av vår kund. Intervjuer och urval sker löpande där tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Du som söker har:
  • Examen som civilingenjör/ högskoleingenjör inom Data/IT eller motsvarande.
  • Minst två års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare
  • Goda kunskaper i Java alternativt goda kunskaper i C++.
  • Goda kunskaper i Javascript, Angular, CSS m.fl.
  • Flytande i tal och skrift, både i svenska och engelska
Du som brinner för mjukvaruutveckling med avancerade system där miljön är i teknikens framkant kommer att trivas hos vår kund. Att arbeta agilt, planera och organisera ditt arbete är en självklarhet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och öppen för teamarbete.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 feb (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se