Supporttekniker till Växjö!

Supporttekniker till Växjö!

För vår kunds räkning söker vi nu lösningsorienterade supporttekniker till ett härligt team. Är du serviceorienterad och trivs med att prata med nya människor? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Som supporttekniker är du kundens hjälpande hand vid frågor som rör företagets egna ekonomiprogram som består av bokföring, fakturering och administration. Du kommer att hjälpa och guida kunderna främst via telefon och chatt med den viktiga uppgiften att lösa problem och svara på frågor. Du säkerställer att de får den personliga hjälp som behövs och erbjuder givetvis nya tjänster utefter deras behov.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av vår kund i Växjö. Arbetstiderna är förlagda på vardagar 08:00-17:00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är lösningsorienterad och snabbtänkt. Dessutom har du lätt för att kommunicera med människor och är tydlig och professionell i din kommunikation med kunder. Du trivs med att arbeta självständigt men är också en bra lagspelare som gillar att ha kul på jobbet.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte, sök redan idag!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 juli 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com