Studerar du till Systemutvecklare och vill jobba extra?

Studerar du till Systemutvecklare och vill jobba extra?

Är du engagerad och flexibel? Studerar du Systemutveckling och vill tillämpa dina teoretiska kunskaper i praktiken? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna kommer främst innebära att du arbetar med systemanpassningar, utveckling och integration. Med ditt öga för samband mellan IT och verksamhet kommer du med effektiviseringslösningar för att automatisera organisationen.

Arbetstiderna är under kontorstider 08-17 men enligt schema ampassat efter dina studier. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult hos vår kund på timmar.

Vi söker dig som vill ha ett roligt och utvecklande extrajobb vid sidan av dina studier. Du måste således vara student på minst 50%, (eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%) för att vara aktuell för tjänsten.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av Office 365, kunskap om Sharepoint samt att du har social kompetens och gilla att möte nya människor. Som person är du en gedigen problemlösare. Du har ett personligt intresse för att hitta förbättringsförslag och att effektivisera din vardag. Du har en fallenhet för systemarkitektur och stort kundfokus. Vi ser det som en självklarhet att du vill bidra med din kompetens till teamet såväl som till kunderna. Du talar svenska och engelska flytande.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com