Studerande i Växjö? Extrajobba med kundservice!

Studerande i Växjö? Extrajobba med kundservice!

Söker du ett långsiktigt extrajobb att kombinera med studier eller annan huvudsaklig syssla? Med uppstart i höst, så söker vi dig som vill jobba med kundkontakt under dina kommande studieår!

Information om uppdraget:

I denna spontanansökan så söker du som vill jobba extra med kundservice, såsom butiksmedarbetare, receptionist och restaurangmedarbetare. Arbetet utförs till största del tillsammans med ett team och kollegor, men även individuellt arbete kan förekomma. Tillsammans ansvarar ni för att företagets kunder tillfredsställs, och att ni hjälper kunderna med deras behov. Därav är du alltid en del av ett team och ordinarie personal kommer alltid att finnas på plats som du kan vända dig mot. Arbetsdagarna är flexibla och bokas utifrån din tillgänglighet samt kundens behov. Arbetspassen är också varierande, och kan bestå av både kortare och längre pass. Behovet av personal förekommer både med framförhållning men även ersättning av sjuka kollegor, vilket gör hög tillgänglighet samt inhopp på kort varsel uppskattad.

Du erbjuds ett flexibelt extrajobb som är enkelt att kombinera med studier. Du får även möjligheten att bli en del av en härligt arbetsplats med trevliga kollegor. Arbetet är välbetalt, och är en nyttig erfarenhet för kommande arbetslivserfarenheter. Som konsult via StudentConsulting får du även möjligheten att utvecklas professionellt och knyta användbara kontakter för framtiden!

Detta söker vi:
  • För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du är driven och lättinlärd, men framför allt att du har en god samarbetsförmåga.
  • Studerar 50% eller högre på gymnasiet, högskola eller universitet. Vi ser gärna också att du har minst 1,5 år kvar av dina studier. Du kommer behöva visa upp ett registreringsintyg som styrker detta.
  • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom servicebranschen.
Vi kommer att göra en bakgrundskontroll samt efterfråga referenser som en del av processen. Detta för att identifiera de mest lämpliga kandidaterna för uppdragen, vilket vi hoppas inkluderar dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Butik, Restaurang, Växjö, Student, Extrajobb

Sökord: Butik, Restaurang, Växjö, Student, Extrajobb
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (141 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com