Studerande ekonomiassistent till sommar och extrajobb i Kosta!

Studerande ekonomiassistent till sommar och extrajobb i Kosta!

Är du student och vill ha ett meriterande och intressant extrajobb som ekonomiassistent? Vill du få en värdefull inblick på en ekonomiavdelning? Är du dessutom strukturerad och ansvarsfull? Se då hit!

Information om uppdraget:

Till en av våra kunder utanför Växjö letar vi nu efter sig som är student och som vill arbeta extra under studietiden och i sommar.

Arbetsuppgifterna innebär att stötta ekonomiavdelningen genom att arbeta med utbetalning, inbetalning, inscanning av fakturor, post, bokföring av butikskassorna alternativt avstämning av butikskassor.

Uppdraget beräknas starta i april/maj och fortlöpa på heltid under sommaren där det finns möjlighet till eventuellt extrajobb under terminen.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Tjänsten är på heltid under sommaren och passar dig som vill få möjlighet att fördjupa dig i hur en ekonomiavdelning fungerar under en hel sommar. Arbetsdagarna är förlagda på kontorstider där du arbetar Måndag- Fredag.

Detta söker vi:

Ett krav för tjänsten är att du är studerande på minst 50 % eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Vi ser gärna att du studerar ekonomi med inriktning redovisning. Vi letar efter dig som är nyfiken, strukturerad och har ett intresse av att få värdefull inblick i ekonomiarbete. För att vara aktuell för tjänsten bör du vara ordningsam, ansvarsfull och serviceinriktad. Du är öppen och vågar ta för dig. Vidare krävs god kommunikativ förmåga där du ska kunna uttrycka dig flytande på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Låter det här som en spännande tjänst? Sök då redan idag! Intervjuer och urval sker löpande där tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com