Studenter för extra- och sommarjobb som truckförare!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student, tycker det är roligt att köra truck och intresserad av att jobba extra under natt och kvällstid? Då är det dig vi letar efter!
Dina arbetsuppgifter kommer vara av- och pålastning av paket från lastbilar samt iordningställande av terminal och lager. Det är ett trevlig gäng som arbetar tillsammans för en trevlig arbetsmiljö där du både får köra truck och möjlighet att träffa kunder.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, eftermiddag/kväll och natt. Vi söker framförallt dig som är intresserad av att jobba kvällar och natt. Du kommer att vara schemalagd efter din tillgänglighet och efter kundens efterfrågan. Det kan utöver schemaläggningen förekomma eventuella extrapass där man kommer att få hoppa in med kort varsel.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta under våren som extrajobb med även fortsätta i sommar. Ett krav är då att du ska kunna jobba minst 2 pass i veckan och gärna mer under sommaren.

Kunskaper för uppdraget

Uppdraget kräver att man har truckkort med minst A- behörighet. Det är ett krav även att du antingen arbetar 50% idag eller är student på 50%. För att passa som extrapersonal bör du vara flexibel, arbetsvillig och engagerad i ditt arbete. Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik. Då företaget är beläget i utkanten av Växjö är det en fördel om du har körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!