Student - sommarjobba inom sortering i Alvesta!

Student - sommarjobba inom sortering i Alvesta!

Nu söker vi dig som är en engagerad och arbetsvillig person, vill jobba hela sommaren samt är student till hösten och intresserad av att kombinera dina studier med ett extrajobb inom sortering till ett företag i Alvesta!

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär att hantera en maskin som sorterar och bladar reklam där det krävs att du håller ett högt tempo, är snabb med fingrarna och trivs med ett fysiskt arbete. Vi letar efter dig som är i början av dina studier och ser detta som ett långsiktigt extrajobb.

Arbetstider är fördelade på dagtid måndag-fredag mellan kl. 06.45-17.00 där vi gärna ser att du kan arbeta största delen av sommaren och ungefär en-två dag i veckan nu under våren och även fortsatt i höst för att vara aktuell för tjänsten. Körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten då arbetsplatsen ligger i utkanten av Alvesta alternativt att du bor i Alvesta området.

Vi är intresserade av dig som kan börja omgående och vill fortsätta arbeta extra vid sidan av studierna under våren och letar efter något långsiktigt. För rätt person finns möjlighet till sommarjobb. Välkommen in med din ansökan, om det blir aktuellt med en intervju kommer vi att höra av oss. Vi tillämpar löpande intervjuer och urval.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller annat arbete. Du har körkort och tillgång till bil eller bor i Alvesta området. Du ska ha möjlighet att jobba största delen av sommaren och en-två vardagar i veckan under dagtid under våren och fortsatt i höst. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom lager eller industri. Som person ska du vara en arbetsvillig, flexibel och driftig person som gillar att ha ett fysiskt arbete där du får arbeta med kroppen. Arbetet är ett perfekt avbrott i studierna där du får möjlighet att skapa kontakter med kollegor, får erfarenhet och extra inkomst. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com