Student som vill arbeta natt som truckförare?

Student som vill arbeta natt som truckförare?

Är du på jakt efter nya utmaningar? Pluggar du och vill dryga ut studentkassan? Föredrar du ett aktivt arbete och har truckkort? Är du intresserad av att arbeta natt? Då kan du vara just den vi söker!

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi nu en driven och engagerad truckförare som kommer arbeta på ett väletablerat företag i Växjö. I din roll som truckförare kommer du arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna initiativ.

Arbetsuppgifterna består främst av truckkörning samt orderplock men det kan också förekomma andra uppgifter som till exempel att kontrollera utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna är förlagda kvälls- och nattid - måndag till söndag. Det innebär en bra möjlighet att kombinera studierna med extrajobb för dig som vill dryga ut studentkassan.
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta med en introduktion och fortlöper sedan på deltid. Ett krav är att kunna jobba minst 2 pass i veckan men gärna vilja arbeta mer samt att du studerar på minst 50 %.

Detta söker vi:
  • Vi letar efter dig som kanske är i början av dina studier eller har minst 1 år kvar.
  • Uppdraget kräver att man har truckkort A1-4 behörighet.
  • Vi ser att du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel.
  • Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.
  • Företaget är beläget i utkanten av Växjö och därför ser vi gärna att du som söker har körkort och tillgång till bil.
Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Låter tjänsten intressant? Tveka inte på att ansöka redan idag- vi är intresserade av just dig och dina erfarenheter! Rekryteringsprocessen samt intervjuer kommer ske löpande!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com