Student som vill arbeta extra som lagermedarbetare?

Student som vill arbeta extra som lagermedarbetare?

Sugen på nya utmaningar inför det stundande året? Är du en positiv och driven person som vill jobba på en arbetsplats med god gemenskap? Då har vi chansen för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi nu en student som är sugen att arbeta extra vid sidan av studierna inom lager/logistik. Du kommer arbeta med varierade arbetsuppgifter inom plock och pack vilket ger dig möjlighet till goda erfarenheter och utveckling. Arbetstiderna är förlagda på kvällar och nätter vilket ger dig som student en bra möjlighet att dryga ut studentkassan.

Låter detta intressant? Vi ser fram emot att höra från dig så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Du som söker är en engagerad och positiv person som gärna bidrar till den goda gemenskapen på arbetsplatsen. Du är initiativtagande och föredrar ett aktivt arbete där du tillsammans med ditt team bidrar med arbetsglädje! Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet av truckkörning eller lager men det är inget krav.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com