Student och söker fortfarande sommarjobb? Jobba som truckförare!

Student och söker fortfarande sommarjobb? Jobba som truckförare!

Vi söker fortfarande fler engagerade truckförare till sommaren där möjlighet finns att kombinera med annat deltidsjobb!

Information om uppdraget:

Hos vår väletablerade kund strax utanför Växjö kommer du få arbeta med lastning och lossning av lastbilar med trucken som arbetsredskap. Trivs du med att få arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna initiativ är detta tjänsten för dig.

Arbetstiderna är förlagda både dagtid, under eftermiddagen, kväll och natten. Du kommer att vara schemalagd efter din tillgänglighet och efter kundens efterfrågan. Det kan utöver schemaläggningen förekomma eventuella extrapass där man kommer att få hoppa in med kort varsel. Vi söker dig som är student eller ska börja studera i höst.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta relativt omgående med introduktion och fortlöper under hösten på deltid. Ett krav är då att du ska kunna jobba minst 2 pass i veckan.

Detta söker vi:

Uppdraget kräver att man har truckkort med A-behörighet. Tidigare erfarenhet från lager/terminal eller truckkörning är meriterande. Vi ser att du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel. Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.

Då företaget är beläget i utkanten av Växjö ser vi att du som söker har körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se