Student i Växjö sökes för extrajobb som administratör!

Student i Växjö sökes för extrajobb som administratör!

Vi söker nu dig som med start i höst eller senare vill ha ett långsiktigt extrajobb, vid sidan om studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, inom administration. Skicka en spontanansökan redan idag!

Information om uppdraget:

Nu söker vi fler stjärnor till våra kundtjänstpooler - där du erbjuds ett mångsidigt och flexibelt extrajobb inom administration. Vi söker dig som tycker om att skapa struktur och ordning, som kan jobba både självständigt och inte är rädd för att ta egna initiativ. Du bör även vara redo att arbeta i team tillsammans med kollegor. Arbetspassen är flexibla och du väljer själv när du vill och kan jobba, men vi ser att du vill och kan jobba minst 2 pass i veckan. Behovet av personal förekommer både med framförhållning men även ersättning av sjuka kollegor, vilket gör hög tillgänglighet samt inhopp på kort varsel uppskattad.

Arbetet är av varierande karaktär och du kan komma att få olika typer av uppgifter, främst administration inom olika områden. Du tycker om att hjälpa andra, samt drivs av att utföra arbetet effektivt och noggrant. Du erbjuds ett flexibelt extrajobb som är enkelt att kombinera med studier, samt möjligheten att bli en del av en härligt arbetsplats med trevliga kollegor. Som konsult via StudentConsulting får du även stora möjligheter att utvecklas professionellt och knyta användbara kontakter för framtiden!

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar inom ett specifikt område, eller en generellt administrativ utbildning och som vill få ett bra första steg in i din framtida karriär. Du är en glad och utåtriktad person som gillar att prova på olika saker och träffa nya människor. Du ska inte ha något problem med att ta för dig och verka som vårt företags ansikte utåt. Du är lättlärd och har inga problem att ta egna initiativ om det skulle behövas.

Meriterande:
  • Kan arbeta minst två pass i veckan (veckodagar)
  • Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.
  • Kunna arbeta under helger vid behov.
Utöver detta ser vi det som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av service (gärna på telefon). Vi värdesätter personliga egenskaper som stresstålighet, lagspelare, tidseffektivitet i ditt arbete och hög arbetsmoral.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, Student, Extrajobb

Sökord: Administratör, Student, Extrajobb
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (145 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com