Student i Växjö? Extrajobba som IT-tekniker!

Student i Växjö? Extrajobba som IT-tekniker!

Är du engagerad, serviceinriktad och besitter ett stort intresse för IT? Är du även student och söker efter ett spännande extrajobb? Då har vi tjänsten för dig - skicka in din spontanansökan redan idag!

Information om uppdraget:

För framitda behov söker vi nu fler stjärnor till vår IT-pool, där vi i höst och framöver kan erbjuda ett flexibelt och mångsidigt extrajobb för dig som är student och intresserad av IT. Arbetet kan vara av varierande typ, där du både får utveckla dina IT-kunskaper, samt träffa, bemöta och hjälpa andra människor. Du får vara del av ett härligt team och jobba tillsammans med andra inom samma bransch och med samma intresse.

Vi söker dig som studerar och vill ha ett extrajobb att kombinera med dina studier. Arbetsdagarna är flexibla och du kan själv bestämma när du vill och kan jobba, vi har dock ett krav på minst två pass i veckan (främst veckodagar och kvällar). Detta extrajobb är perfekt som första steg i karriären, där du kan få ett försprång genom att arbeta under studietiden under väldigt flexibla former. Du får chans att utvecklas professionellt och knyta viktiga kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Detta söker vi:

Du som söker är student eller har en annan huvudsaklig syssla om minst 50%. Meriterande är om du för närvarande läser någon form av teknisk utbildning, eller tidigare gjort detta.

Har du tidigare erfarenheter från IT-branschen och antingen bemannat en helpdesk eller onsite-arbete är det ett plus i kanten, men det är inget krav.

Sökord: IT, Student, Extrajobb

Sökord: IT, Student, Extrajobb
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com