Starta 2020 med nytt extrajobb som lagermedarbetare!

Starta 2020 med nytt extrajobb som lagermedarbetare!

Är du positiv och engagerad? Vill arbeta extra på lager och trivs med en härlig gemenskap på arbetsplatsen? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi nu en student som är sugen att arbeta extra vid sidan av studierna inom lager/logistik. Du kommer arbeta med varierade arbetsuppgifter inom plock och pack.
Arbetstiderna kan variera mellan dagtid, kvällar och nätter. Så vi ser gärna att du är flexibel.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig som är engagerad, positiv och flexibel. Ser gärna att du vågar ta intiativ och drivs av att arbeta hårt tillsammans i team. Det är meditierande om du har erfarenhet av truckkörning eller lager, men det är inget krav.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com