Sommarjobb sökes för rekrytering till kund!

Sommarjobb sökes för rekrytering till kund!

Är du en ansvarstagande person? Gillar du att arbeta med service och och har ett siffersinne? Vill du ha ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete? Då kommer du att trivas i rollen som uppräkningspersonal!

Information om uppdraget:

Vår kund är marknadsledande inom värdehantering i Sverige och behöver nu utöka sin personalstyrka med en ansvarsfull kollega. Kärnan i verksamheten är värdetransporter, där de varje dygn förflyttar kontanter och värdeföremål till och från butiker, banker, deponeringsboxar och uttagsautomater.

Du kommer att starta din anställning på uppräkningsavdelningen som kan beskrivas som slutskedet av processen. Här tar du emot kontanter för uppräkning och du kommer även att ansvara för avstämningar, slutkontroll samt förvaring av sedlar och mynt.

Tjänsten är tilltänkt att börja i sommar med utbildning under våren och med möjlighet till fortsatt jobb i höst. Arbetstiderna kommer främst vara under kväll och natt men kan komma att variera. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd av kund.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och engagerad person med hög integritet och noggrannhet.

För att kunna ta dig till och från kunder måste du inneha b-körkort och du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift. Vidare är det ett krav att du är ostraffad, drogfri och inte har några betalningsanmärkningar. Ett vidare krav för tjänsten är att du är fyllda 20 år och du behärskar även svenska språket både skriftligt och muntligt.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se