Servicetekniker sökes i Växjö!

Servicetekniker sökes i Växjö!

Just nu söker vi dig som är handlingskraftig och som gärna arbetar praktiskt med att lösa problem. Är du redo för att anta nya utmaningar? Tveka då inte på att ansöka: kanske är det just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund inom produktionsbranschen söker nu efter dig som är utbildad servicetekniker och redo för att ta nästa steg i karriären. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och bestå i både enklare och förebyggande service men också av mer avancerade reparationer och felsökningar. I din roll som servicetekniker kommer du ha en daglig dialog med såväl kollegor som kunder. Det mycket välmående företaget erbjuder dig en arbetsplats som möjliggör för personlig utmaning och utveckling. Detta genom att du i din yrkesroll erbjuds varierande arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.

Detta söker vi:

Det är av vikt att du besitter elkunskaper, kan läsa elschema och har ett tekniskt intresse. En relevant utbildning är givetvis meriterande. Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenheter inom området och besitter goda praktiska färdigheter. Som person är du driven, självständig, stresstålig och trivs i roller som ställer krav på högt tempo där du har många projekt igång samtidigt. Sammanfattningsvis besitter du såväl teoretiska som praktiska kunskaper i området. Eftersom du i din yrkesroll har mycket kontakt med kunder och kollegor ser vi gärna att du dessutom har ett serviceinriktat tänkande och är utåtriktad som person. Avslutningsvis bör du ha ett genuint intresse för yrkesområdet.
Kan detta vara något för dig? Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com