Servicetekniker med Fordonsintresse till Swecon!

Servicetekniker med Fordonsintresse till Swecon!

Har du en bakgrund inom fordonsbranschen och trivs med att jobba praktikst med att lösa problem? Då är du den vi söker till Swecon Anläggningsmaskiner AB som söker en servicetekniker

Information om uppdraget:

Som servicetekniker hos Swecon består dina arbetsuppgifter av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på entreprenadmaskiner. Arbetett kan inkludera allt ifrån akuta reparationer, förebyggande underhåll till större reparationer som då utförs plats hos våra kunder. Våra kunder finns främst i Växjö, Ljungby områder med omnejd. Andra förekommande arbetsuppgifter är montage av redskap, utrustningar och tillbehör på nya entreprenadmaskiner. Du kommer också att ha dagliga kontakter med kollegor och kunder. Resor och arbete i fält ingår i arbetet, liksom verkstadsarbete.

Anställningen är en tillsvidareanställning med en sexmånaders provanställning.

Detta är en direktanställning hos Swecon Anläggningsmaskiner AB som i denna rekrytering valt att samarbeta med StudentConsulting. Läs gärna mer och ansök via www.studentconsulting.com. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amelie Aronsson på mailadress: amelie.aronsson@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Det är viktigt att du är elkunnig, kan läsa elschema och har erfarenhet av hydraulik. Vi tror att du som söker har flera några års erfarenhet från branschen och hr goda praktiska färdigheter.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus.
Du är intresserad av att analysera tekniska problem, föreslå förbättringar och förebygga driftstörningar.
Du bör också ha ett gott ordningssinne. Swecon utbildar löpande alla deras servicetekniker på deras maskiner vilket gör att ditt arbete som tekniker hos dom blir både varierande och utvecklande!

Du bör ha ett genuint intresse för yrkesområdet och ha goda kunskaper i svenska och engelska. Där det är viktigt att du förstår engelska manualer, har datorvana och körkort, lägst B.

Om arbetsgivaren:

Swecon Anläggningsmaskiner AB är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Bolaget är en del av Lantmännen och utgör där tillsammans med Sweconbolagen i Estland, Lettland, Litauen och Tyskland affärsområdet Swecon. Förutom maskiner, redskap, tillbehör, utrustning, service, reservdelar, finansiering och support kan vi även tillhandahålla utbildning och konsulttjänster. Swecon skall vara en attraktiv arbetsgivare och en bra arbetsplats att arbeta på med en god, säker arbetsmiljö och med kontinuerliga kompetens- och vidareutvecklingsmöjligheter. Läs mer om oss på www.swecon.se
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se