Servicetekniker inom el och hydrualik sökes

Servicetekniker inom el och hydrualik sökes

Har du tidigare arbetat som servicetekniker? Har du erfarenhet inom el, teknik och hydraulik? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter en servicetekniker med utgångspunkt i Växjö. I din roll som servicetekniker kommer du att utföra servicearbete samt reparationer på entreprenadmaskiner både på fält och i verkstad. Du kommer bland annat utföra akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer som utförs på plats hos kunden eller på anläggningen. Du kommer även att kvalitetssäkra dina utförda arbeten enligt LEAN.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av kund. Arbetstider är förlagda måndag-fredag 7-16.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet från fordonsbranschen, meriterande om du har erfarenhet av entreprenadmaskiner eller tunga fordon. Du ska även ha erfarenhet av el, hydrualik och teknik. Då du kommer att arbeta mot kunder är det viktigt att du är noggrann, effektiv samt service-minded då kunden står i fokus. Då du kommer att förflytta dig till kunder med hjälp av en servicebuss så är B-körkort ett krav för tjänsten, ADR och hjullastarkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tjänsten kommer tillsättas enligt överenskommelse så sök redan idag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com