Säljande försäkringsrådgivare till ICA Försäkring i Växjö!

Säljande försäkringsrådgivare till ICA Försäkring i Växjö!

Är du tävlingsinriktad, resultatorienterad och drivs av att överträffa uppsatta mål? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Sök idag, med uppstart i höst.

Information om uppdraget:

ICA Försäkring jobbar med att hjälpa kunder främst via telefon. Tjänsten ställer höga krav på en god problemlösningsförmåga och servicemedvetenhet. Målet är att kunden ska få en komplett rådgivning av försäkringar, och hitta en relevant försäkringslösning.

Samtalen är både inkommande och utåt till kunder som söker ett komplett försäkringsskydd.

Utgående samtal sker till befintliga ICA kunder. Du tar kontakt med kunder som redan har ett engagemang hos oss företaget eller som själva vill bli kontaktade för en försäkringsgenomgång. Målet med samtalet blir därmed att erbjuda en relevant försäkringslösning som förhoppningsvis ska resultera i att kunden väljer att placera sina försäkringar hos företaget. Arbetstiderna för medarbetarna på avdelningen Outbound är fördelade måndag-fredag mellan kl. 13.00-17.30. Du har därmed en anställningsgrad på 58 % med en konkurrenskraftig fast lön som kompletteras med provision.

På avdelningen Inbound så besvarar du inkommande samtal från kunder. Du hjälper kunden med deras ärende som kan handla om betalningsfrågor, villkorsfrågor eller köp av försäkring. Målet med samtalet är att lösa kundens ärende med hög service och erbjuda kunden relevanta försäkringslösningar. Arbetstiderna för Inbound är fördelade måndag-fredag mellan kl. 07.45-17.45 utifrån ett rullande schema. Du har en anställningsgrad på 60 % med en konkurrenskraftig fast lön som kompletteras med provision.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Har med fördel erfarenhet av service sedan tidigare; som kundtjänstmedarbetare, telefonist, säljare, butiksmedarbetare eller motsvarande.
  • Brinner för kundservice och att hjälpa kunden med sina frågor med målet att hitta en komplett försäkringslösning.
  • Du är kommunikativ, problemlösare och har förmågan att anpassa dig till kundens behov.
  • Har en tydlig drivkraft att lära och att utvecklas som person.
  • Är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot tydliga mål.
  • Du går till jobbet med stort engagemang och har som mål att ha kul på jobbet - alla dagar.
  • Du har minst gymnasiekompetens, talar och skriver svenska obehindrat och har god datorvana.
Vi söker nu för kunden fler personer till två olika avdelningar med start 29 augusti. Vi rekryterar löpande till tjänsterna. Tveka inte och sök redan idag!
Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

ICA Försäkring har funnits i Växjö i ett par år och söker nu fler drivna kollegor som vill vara med på en spännande utvecklingsresa. Du kommer tillhöra ett team där ambition och engagemang står högt på agendan. Du får stöd i din utveckling genom närvarande chefer och genom dina kollegor. ICA Försäkring är en trivsam arbetsplats med högt tempo och stor gemenskap, där vi har kul på jobbet och hjälper varandra till framgång. Du kommer sitta i moderna lokaler och mötas av en inspirerande och öppen arbetsplats. Som nyanställd får du en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg hos oss på ICA Försäkring.

ICA Försäkring är Sveriges nya försäkringsbolag för dig, din familj, ditt hem, din bil och dina saker. Vi växer så det knakar både när det gäller nya kunder och produkter. Att vara ICA-kundens bästa försäkringsbolag är en självklarhet för oss och vårt mål är att tillsammans med ICA Banken, ICA Gruppen och alla ICA-handlare göra varje dag lite enklare och tryggare för våra kunder. Det gör vi bland annat genom att erbjuda bra försäkringar med mycket innehåll till schyssta priser. Naturligtvis med ICA-bonus och en massa andra bra erbjudanden som grädde på moset. ICA Försäkring är ett helägt dotterbolag till ICA Banken. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och utdrag ur belastningsregistret i samband med rekryteringsförfarandet.

Sökord: ICA, ICA Försäkring, Kundtjänst, Försäljning, Växjö

Sökord: ICA, ICA Försäkring, Kundtjänst, Försäljning, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com