Rekryteringsassistent sökes till StudentConsulting i Växjö

Rekryteringsassistent sökes till StudentConsulting i Växjö

Vi söker en engagerad personaladministratör till StudentConsultings kontor i centrala Växjö! Är du en flexibel och serviceinriktad student som vill ha ett otroligt roligt, flexibelt och spännande extraarbete? Då är detta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Tjänsten som personaladministratör/rekryteringsassistent innebär att du stöttar våra rekryteringsspecialister i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår både administrativa och serviceinriktade arbetsuppgifter med rekrytering som huvudområde, med mycket kontakt med både kandidater och konsulter.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
  • Annonsutformning
  • Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer, intervjuer samt referenstagning
  • Arbetsmarknadsaktiviteter, såsom affischering, deltagande på mässor mm
  • Schemaläggning
  • Telefonkontakt med kandidater och konsulter
  • Övrig administration
Tjänsten är på deltid och vi ser helst att du är tillgänglig för att arbeta ca 10 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka och planera utefter din tillgänlighet och behovet internt.

Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb. Tjänsten kommer att starta så fort vi hittar rätt person och rekryteringen sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor, ekonomi, marknadsföring eller liknande.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1 år kvar på dina studier. Ett krav är att du studerar på minst 50% under hela perioden. Du ska kunna jobba minst 10h/vecka under terminerna.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting.

Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att arbeta i högt tempo. Lokal anknytning är meriterande liksom tidigare erfarenhet av rekryteringsprocessen.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com