Radioingenjör till Växjö!

Radioingenjör till Växjö!

Har du ett brinnande teknikintresse och vill arbeta inom olika projekt av radiokommunikation? Vill du arbeta på en expansiv arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker StudentConsulting för kunds räkning en radioingenjör till ett av Sveriges ledande företag inom teknik, utvecklings- och verksamhetskonsulting. Vår kund har kontor i Växjö och har stor erfarenhet av teknikområdena, kommunikation, systemsäkerhet och underhållsanalys.

Tjänsten kommer innebära arbete såväl in-house, som ute hos kund. Du kommer främst arbeta med att förbättra och underhålla radioteknik inom olika områden.

Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående. Arbetstid är dagtid och en del resor kan ingå i tjänsten.

Detta söker vi:

i söker dig som är nyutexaminerad radioingenjör, högskoleingenjör eller med likvärdig utbildning. Du ska kunna svenska och engelska flytande i både tal och skrift samt ha körkort B. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av radiokommunikation. Vi söker dig som är en resultatfokuserad problemlösare som gillar utmaningar. Vidare är du en social person som kan möta många olika typer av människor. Du är noggrann, självständig och engagerad. Känner du dig träffad? Sök då redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com