Projektadministratör till Lingmerths Resebyrå!

Projektadministratör till Lingmerths Resebyrå!

Trivs du i en administrativ roll i dynamisk karaktär? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Lingmerths Resebyrå är en kvalificerad partner för rådgivning och bokning av resor och möten. Det som förenar byråns olika delar av verksamheten är att alla jobbar för att få människor att mötas, oavsett om det är via flyg, bil, ett mindre möte eller stort event. Lingmerths är en av Sveriges äldsta aktörer i branschen, och är just nu inne i en spännande utvecklingsfas. Bolaget står på stabil finansiell bas, och har långsiktiga ägare med tydligt sikte på framtidens möjligheter.

Som en del av Lingmerths Resebyrå arbetar du i en grupp kompetenta kollegor med affärsområdet Möten & Event - ta chansen och bli en del av detta härliga gäng!

Som projektadministratör fungerar du som en administrativ funktion i ett av Lingmerths stora projekt. Du rapporterar till ansvarig Project Manager och förväntas stötta upp i framförallt logistikhantering, såsom resebokningar och hotellbokningar inför eventet. Du är prestigelös och stöttar upp med det som behövs för att eventet ska uppfylla kundens förväntningar. Kollegorna i gruppen finns både i Göteborg, Växjö och i Linköping, vissa resor i tjänsten förekommer.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Lingmerths Resebyrå. För rätt person finns goda möjligheter till direkt anställning hos Lingmerths. Tjänsten är på heltid och planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:
  • Dokumenterad administrationsvana, meriterande är om du tidigare arbetat med exempelvis rese- och hotellbokningar eller liknande.
  • Goda kunskaper i Excel.
  • Talar och skriver flytande i såväl svenska som engelska.
Vi ser att du är en kommunikativ lagspelare som gillar att omge dig av medmänniskor, kollegor och kunder. Kollektiva framgångar är för dig lika viktiga som dina egna. Du är självständig i ditt arbete och räds inte för att ta egna initiativ, det är i stället något som driver och motiverar dig. I perioder kan arbetsbördan vara mer omfattande vilket ställer höga krav på stresstålighet. Vidare har du ett sinne för detaljer och är mån av att ditt arbete håller en hög kvalitet!

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Tjänsten tillsätts omgående!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, Administration, Projektadministratör, Logistikkoordinator, Resebyrå

Sökord: Administratör, Administration, Projektadministratör, Logistikkoordinator, Resebyrå
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com