Lagermedarbetare i centrala Växjö sökes!

Lagermedarbetare i centrala Växjö sökes!

Är du en positiv, engagerad och arbetsvillig person? Letar du extrajobb och arbeta på ett nytt och fräsch lager här i Växjö? Se hit!

Information om uppdraget:

Till vår kund i Växjö söker vi nu efter flera personer som kommer arbeta extra inom lager. Arbetsuppgifterna innebär bland annat: IT-konfigurering, godsmottagning, paketering, in- och utleverans, plock enligt plocksedel, avemballering och uppmärkning. Vår kund är ett expansivt företag inom IT-branschen som sätter stort värde i att skapa en god arbetsmiljö där man samarbetar för att nå uppsatta mål. Arbetsplatsen är belägen i Växjö.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Arbetstiderna är förlagda under kvällstid, mellan 15:30 - 22:30, måndag - fredag där du arbetar utefter din tillgänglighet och kundens behov.

Tjänsten beräknas starta i omgående och pågå löpande.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig som studerar på minst 50 % och kommer göra det mins sex månader framöver. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom lager med liknande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du är en person som uppskattar en fartfylld arbetsmiljö där du får vara initiativtagande och engagerad. Du strävar efter enkelhet och vill vara effektiv samtidigt som du är noggrann och förstår vikten av att göra saker rätt. Vidare är du flexibel och har en god förmåga att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål.

Låter detta som du? Tveka då inte att söka redan idag!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com