Lagerarbetare sökes för extraarbete

Lagerarbetare sökes för extraarbete

Är du en social, engagerad och arbetsvillig person? Är du student och är ute efter ett lagerarbete att ha vid sidan av studierna? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter en lagerarbetare till vår kund belägen i norra Växjö. Tjänsten som lagerarbetare innefattar framför allt lagerarbete med att hantera gods som kommer in, plocka ordar och boka transporter. I arbetet förekommer även inventering.

Du som söker ska gärna ha erfarenhet av lagerarbete och även ha erfarenhet av att boka transporter. Truckkort är även ett krav för denna tjänst.

I arbetsteamet kan även rotation förekomma med produktionen då arbetet kräver att man kan arbeta ergonomiskt och anpassningar efter detta kommer att göras

Detta söker vi:

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag-fredag mellan 07.30-16.00, där du arbetar utefter din tillgänglighet och kundens behov. Både heldagar och halvdagar kan förekomma och uppdraget beräknas pågå fram till sommaren. Arbetsplatsen är belägen i Växjö vid Norremark/Hovshaga-området.

Som person är du noggrann, självgående och har ett öga för detaljer. Vidare är du med fördel social, har lätt för att komma överens med andra och trivs med att jobba i mindre och familjärt team.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa då på att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval och intervjuer!

Varmt välkommen med din ansökan

Sökord: lagerarbete, terminalarbete, lagerjobb, extrajobb, studiejobb

Sökord: lagerarbete, terminalarbete, lagerjobb, extrajobb, studiejobb
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com