Långsiktigt extrajobb som truckförare i Växjö!

Långsiktigt extrajobb som truckförare i Växjö!

Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Har du erfarenhet av lagerjobb och truckkörning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av att köra truck, har truckkort A1-A4 och vill jobba extra som truckförare i Växjö!

Detta är ett extrajobb vilket innebär att du som söker måste vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av att lasta och lossa företagets produkter, med hjälp av truck. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter så som paketering, sortering av paket, utkörning av pallar samt orderplock. Arbetet kommer bestå av varierande arbetsuppgifter från dag till dag, även uppgifter utan truck kommer att förekomma.

Arbetstiderna är förlagda någon gång mellan 10:00-22:00, söndag-fredag. Du lägger din tillgänglighet i vårt system och blir sedan utbokad på pass som stämmer överens med sin tillgänglighet. Vidare ser vi gärna att du som söker har möjlighet att arbeta minst 2 pass i veckan under sommaren, men gärna mer. Vi se även att du vill ha ett långsiktigt extrajobb även till vinter och vår.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Som person är du stresstålig, noggrann och initiativtagande. Du tycker om att arbeta i högt tempo, samt är kvalitetsmedveten och målmedveten. Har du erfarenhet från lager och logistikbranschen är detta meriterande.

Krav är att du har truckkort A1-A4. Meriterande är om du har truckkort med D1-2 behörighet.

Vidare ser vi gärna att du;
  • Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo
  • Är positiv och har en stark arbetsvilja
  • En lagspelare som tycker om att jobba i grupp mot ett gemensamt mål.
Företaget ligger i utkanten av Växjö, men det kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik. Därför ser vi gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil.

Intresserad? Sök då tjänsten redan idag! Vi gör löpande urval och kommer tillsätta tjänsterna så snart vi hittar rätt kandidat.

Sökord: Truckförare, Terminalarbetare, Extrajobb, Truck, Växjö

Sökord: Truckförare, Terminalarbetare, Extrajobb, Truck, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com