Kundtjänstmedarbetare som är redo för nästa kliv i karriären!

Kundtjänstmedarbetare som är redo för nästa kliv i karriären!

Är du en fena på administrativt arbete och ser dig själv som service-minded? Är du initiativtagande och tar dig an arbetsuppgifter med en positiv inställning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för vår kunds räkning en kundtjänstmedarbetare som älskar service. I tjänsten som kundtjänstmedarbetare kommer du att leda och fördela arbetet i gruppen.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar ett ansvar för kontakten med omvärlden genom kundservice, order - och faktureringsprocessen samt order - och infomejl. Arbetsuppgifterna kan även innefatta att hjälpa till med diverse olika uppgifter på företaget, därför ser vi att du är öppen för olika uppgifter och besitter en flexibilitet.

Arbetstiderna är på dagtid, måndag - fredag.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundtjänst eller ett motsvarande yrke inom kundbemötande. Vi ser gärna att du haft en ledande befattning tidigare. Du är kommunikativ, positiv, lyhörd och strukturerad. God datorvana är ett krav för tjänsten.

Tycker du ovanstående stämmer bra in på dig? Tveka inte och ansök redan idag då urvalet sker löpande!

Sökord: Service, Kommunikation, Kundtjänstmedarbetare

Sökord: Service, Kommunikation, Kundtjänstmedarbetare
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com