Kombinera extrajobb inom kundtjänst med studier i Växjö!

Kombinera extrajobb inom kundtjänst med studier i Växjö!

Vi söker nu dig som med start i höst eller senare vill ha ett långsiktigt extrajobb, vid sidan om studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, inom säljande kundtjänst. Välkommen med din spontanansökan redan idag!

Information om uppdraget:

Nu söker vi fler stjärnor till våra kundtjänstpooler - där du erbjuds ett mångsidigt extrajobb som ställer krav både på service och försäljningsförmåga. Du jobbar i team med flera andra kollegor och drivs av att sätta och uppnå mål och höga resultat. Det är viktigt att du kan känna in kunden, som ofta bemöts via telefon, samt erbjuda den bästa lösningen för både företaget och kunden. Arbetspassen är flexibla och du väljer själv när du vill och kan jobba, men vi ser att du vill och kan jobba minst 2 pass i veckan.

Arbetet är av varierande karaktär och du kan komma att få olika typer av uppgifter, till exempel sälja via telefon eller ge rådgivning och support åt människor inom olika områden och situationer.

Detta söker vi:

Du är en glad och utåtriktad person som gillar att prova på olika saker och träffa nya människor. Du ska inte ha något problem med att ta för dig och verka som vårt företags ansikte utåt. Du har en hög känsla och intresse för både service och försäljning, samt ska du ha en blick för behovet på arbetsplatsen och alltid erbjuda en hjälpande hand när det behövs.

Meriterande:
  • Kan arbeta minst två pass i veckan (veckodagar)
  • Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.
  • Kunna arbeta under helger vid behov.
Utöver detta ser vi det som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av service (gärna på telefon). Vi värdesätter personliga egenskaper som stresstålighet, lagspelare, tidseffektivitet i ditt arbete och hög arbetsmoral.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, Säljare, Extrajobb

Sökord: Kundtjänst, Säljare, Extrajobb
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (135 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com