Junior ekonom sökes omgående

Junior ekonom sökes omgående

Är du ny examinerad ekonom och söker nya utmaningar, då har vi tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

Är du nyutexaminerad och i början av din karriär? Vill du få möjligheten att utvecklas i ett stort företag och bli en del av ett sammansvetsat team? Då är det dig vi söker!

Vår kund är ett välkänt företag som specialiserar sig inom vägar och infrastruktur som därför ställer höga krav. Det är därför viktigt att ha ett ständigt servicetänk och vara mån om företagets kunder och vårda relationer.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer vara anställd som uthyrd medarbetare till vår kund.

Detta söker vi:

Du är social och skulle beskriva dig själv som relationsskapande - du kan anpassa dig efter din mottagare och olika sociala sammanhang. Som person är du envis och mån om att de uppgifter du ansvarar för genomförs från start till slut. Du har inga problem med att multi taska och har koll på läget genom att vara ordningsam och strukturerad. Du kan växla fokus snabbt och är en stjärna på att prioritera.

Vi söker dig som;
  • Har en högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi/civilekonom
  • Vi ser som krav att du har god datorvana och är bekväm med att arbeta i Excel.
Känner du att detta skulle kunna vara en roll för dig så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi rekryterar löpande för denna tjänst.

Sökord: ekonom, redovisningsekonom, nyexaminerad, jobb

Sökord: ekonom, redovisningsekonom, nyexaminerad, jobb
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com