Junior IT-tekniker sökes till vår kund i centrala Växjö

Junior IT-tekniker sökes till vår kund i centrala Växjö

Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta som IT-tekniker/IT-support? Då har vi ett passande uppdrag till dig!
Vi söker dig som är i början av din karriär och är ute efter ett långsiktigt arbete inom ett område du brinner för.

Information om uppdraget:

Vår kund fungerar som ett internt IT-bolag och arbetar bl.a. med applikationsutveckling, drift, förvaltning och support. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ge teknisk support (second-line) över telefon och mejl men även på kundens arbetsplatser i Växjö med omnejd. Kunden använder HP-datorer, Ricoh skrivare och Microsoft applikationer men kan även innefatta mer kundspecifika applikationer. Arbetet innebär även att supportera användare av mobila enheter som Iphone, IPAD och Samsung.

Du kommer att bli erbjuden en spännande och varierande tjänst där ingen dag är den andra lik. Där stor vikt läggs vid att arbeta serviceinriktat för att på bästa sätt hjälpa till med de problem som kan uppkomma, stora som små. Du kommer ingå i ett arbetsteam på två personer där du har möjlighet att ta del av och utveckla din IT-kompetens tillsammans med någon som har lång erfarenhet och mycket kunskap att dela med sig av.

Uppdraget startar vid årsskiftet och du erbjuds en tillsvidareanställning hos StudentConsulting med en sex månaders provanställning som inledning. Du kommer att arbeta som uthyrd konsult till vår kund i centrala Växjö. Tjänsten är på heltid, med arbetstider mån-fre kl.8-17:00.

Detta söker vi:

Du som söker har en gymnasial IT-inriktad utbildning med kunskaper om datorer, skrivare, mobiltelefoni, Microsoft produkter som operativsystem, Office, Exchange och Autocad.
Som person letar vi efter dig som är, lyhörd, problemlösande, stresstålig, ödmjuk, öppen och rak. Du har en kommunikativ förmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. Det är en förutsättning att du har ett stort tekniskt intresse och gärna utför egna projekt vid egen tid. Du är framförallt serviceminded och trivs i kunddialogen. Att hålla hög kvalité på kundbemötande är oerhört viktigt för vår kund.

B-körkort är ett krav då kunden har kontor på olika orter, du kommer inte enbart att sitta on-site, utan vid tillfällen även hjälper kunder direkt ute på plats.

Det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet inom support, servicedesk, men inget krav. Vår kund använder sig bl.a. av; Windows 7, Windows 10, Office 20013-2016, Exchange samt Service Nows ärendehanteringssystem.

Vi uppmuntrar dig som är intresserad av tjänsten att söka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se