Junior Elektronikkonstruktör sökes i Växjö!

Junior Elektronikkonstruktör sökes i Växjö!

Är du lösningsorienterad? Vill du arbeta med utveckling av konstruktion av både hård- och mjukvara? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu efter en Junior Elektronikkonstruktör i Växjö. I rollen som elektronikkonstruktör hos vår kund är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utveckla avancerade program där både mjuk - och hårdvarufuktioner existerar. Arbetet kan innebära allt ifrån att tyda och sammanställa kraven till den färdiga produkten. Arbetet bedrivs ofta i projektform och det förekommer ofta självständiga projekt eller tillsammans med två kollegor.

Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Företaget erbjuder en heltidsanställning och arbetstiderna är mån-fre dagtid. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör med inriktning elektronik, elektroteknik eller elektronikdesign. Du vill utvecklas ytterligare inom ditt område men samtidigt bidra med den kunskap och erfarenhet du besitter. Som person är du noggrann samt strukturerad och håller en hög standard och kvalité i det arbete du utför. Du är trygg i dig själv och din kompetens och har en god samarbetsförmåga. Du trivs bra i kontakten med andra människor och vill gärna skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com