Industrimedarbetare till kund i Växjö!

Industrimedarbetare till kund i Växjö!

Till vår kund i Växjö söker vi dig med följande profil som är intresserad av ett nytt spännande jobb för ett företag med trevlig arbetsmiljö och med vänliga kollegor som för vardagen lite roligare.

Information om uppdraget:

Vi söker dig som trivs att arbeta i grupp och har ett intresse för arbete inom industri att arbeta hos vår kund ställer höga krav på nogrannhet då fabriken arbetar med höga kvalitetskrav och varje produkt granskas nogrant.I kundens verksamhet arbetar man med stor flexibilitet och vilket innebär att du kan få möjlighet att prova på flera arbetsområden.

Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande, initiativförmåga och god samarbetsförmåga.

Det är till din fördel om du har erfarenhet från olika arbetsområden och är duktig på att arbeta med praktiska arbetsuppgifter och tycker om att får arbeta praktiskt. Körkort är en förutsättning och truckkort är meriterande.

Tiderna kan vara dag, kväll och helg så vi letar efter dig som trivs med att arbeta och inte har något problem med lite varierade tider. Tjänsten är tillsvidare då kundföretaget är beredd att satsa om de träffar rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är praktiskt lagd, social och driven samt trivs med skiftarbete.

Du bör vara process- och tekniskt intresserad samt ha en utbildning på gymnasienivå. I övrigt ser vi det som en fördel om du har arbetat tidigare inom industri och gärna mer än ett års erfarenhet.

Du skall ha tidigare arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du har arbetat inom produktionsindustri sedan tidigare. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra, att du har lätt för att lära dig nya saker samt har ett intresse för teknik.

Har du erfarenhet från CNC, varmbearbetning: glasbruk, stålgjuteri, tung industri är detta en stor fördel.

Då tjänsten är belagd i Växjö ser vi det som en fördel om du har körkort och tillgång till bil. Är du intresserad av tjänsten? Sök då redan idag, eftersom tjänsten är tänkt tillsättas så fort vi hittat rätt person för uppdraget.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se