IT-intresserad och kommunikativ student sökes för extrajobb!

IT-intresserad och kommunikativ student sökes för extrajobb!

Gillar du datorer och är tekniskt intresserad? Trivs du med att möta olika människor? Är du student och letar efter det perfekt extrajobbet? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Tillsammans med Skanska IT letar vi efter dig som vill arbeta extra vid sidan av dina studier en period för att hjälpa till med uppgradering av deras operativsystem från Windows 7 till Windows 10.

Arbetet sätter det krav på att du vid behov kan förklara och guida användare i det nya operativsystemet och utföra arbetet runtomkring uppdateringen av operativsystemet. Användarna du stöter på kommer ha olika förkunskap och förståelse för IT. Det är därför viktigt att du kan anpassa dig till detta och känna av användarnas behov.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du får en anställning hos oss på StudentConsulting men jobbar ute på Skanskas kontor i centrala Växjö. Uppdraget startar den 18 mars och löper initialt till 30 april, det är hög sannolikhet att uppdraget förlängs beroende på personen som utför arbetet.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar 08:00-17:00 där vi söker efter dig som kan arbeta Onsdagar och Torsdagar med viss flexibilitet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett genuint IT-intresse och ser detta som en bra möjlighet att få en fot in i branschen samt en ytterliggare merit på CV:t. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Det är viktigt att du trivs med att träffa människor och att du vid behov kan förklara och lära ut på ett pedagogiskt sätt.

Låter tjänsten intressant? Var då snabb med att söka då urval och intervjuer sker löpande! Då startdatum närmar sig är vår ambition att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se