Fastighetsskötare på heltid i sommar!

Fastighetsskötare på heltid i sommar!

Är du ute efter ett självständigt och flexibelt arbete i sommar? Nu söker vi dig som vill arbeta heltid under sommaren med fastighetsförvaltning. Möjlighet ges även för extra eller heltidsanställning i höst för rätt person!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som är serviceinriktad och vill ha ett omväxlande och roligt sommarjobb! I arbetsuppgifterna ingår tillsyn samt rondering av fastigheterna inom ansvarsområdet. Arbetet är mångsidigt och innefattar reparationer i fastigheter som berör el, VVS, snickeri och låsbyten. Vi behöver vikarier i 4-10 veckor under semesterperioden (juni-augusti) 2022. Efter sommarperioden kan det finnas möjlighet till fortsatt extrajobb för dig som är intresserad eller även möjlighet till ett vikariat fram till årskiftet!

Växjöbostäders förvaltningsorganisation ser till att lägenheter och bostadsområden håller hög kvalitet och är trivsamma samt trygga att bo i. Det är många olika arbetsuppgifter som ska lösas för hyresgäster - allt ifrån låsbyten till enklare el- och snickerijobb. Du kommer att ingå i en trevlig arbetsgrupp med reparatörer som hjälps åt med de uppgifter som behöver lösas under dagen. Arbetet utgår från antingen förvaltningsområde norr på Islandsvägen eller förvaltningsområde söder på Smedsvängen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har känsla för service och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är en problemlösare och praktiskt lagd. Du ska kunna planera och prioritera arbetsmoment under en arbetsdag på ett effektivt sätt. Du är en positiv och utåtriktad person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är målinriktad och bra på att ta egna initiativ.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och/eller utbildning är meriterande dock inget krav.

B-körkort är ett krav!

Om arbetsgivaren:

Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö med ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Totalt har vi drygt 9000 lägenheter, varav ca 2100 är studentlägenheter.

Vår vision och värdegrund
Allt vi gör, gör vi med en tydlig vision - att bli Sveriges bästa hyresvärd. En viktig förutsättning är att vi har trygga och nöjda medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Genom vår värdegrund VETA, som står för välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga, har vi grunden till att nå vår vision. Genom VETA-ledarskap har alla möjlighet att vara med och påverka och säkerställa att företaget drivs på ett kvalitetssäkrat sätt.

Alla människors lika värde
Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och vill vara en attraktiv arbetsgivare. Vi skapar öppenhet och förståelse för att kunna möta och förstå människors olika behov och förutsättningar. Läs mer om vårt mångfaldsarbete och certifieringen på vår hemsida. https://vaxjobostader.se/om-oss/jobba-hos-oss/mangfald

Växjöbostäder är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, VÖFAB och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas.

Sökord: Sommarjobb, Student, Fastighetsskötare, Reparatör

Sökord: Sommarjobb, Student, Fastighetsskötare, Reparatör
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com