Extrajobba som Onsite-tekniker i Ljungby!

Extrajobba som Onsite-tekniker i Ljungby!

Är du engagerad, serviceinriktad och besitter ett stort intresse för IT? Är du även student och söker efter ett spännande extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en student med erfarenhet inom IT för ett spännande extrajobb som Onsite-tekniker.

Som Onsite-tekniker arbetar du på ett väletablerat företag beläget i Ljungby. Du kommer att arbeta med att lösa nätverksrelaterade incidenter som inkommer i ett ärendehanteringssystem.

Vi söker dig som studerar och vill ha ett extrajobb att kombinera med dina studier. Uppdraget är tänkt att starta omgående där det finns möjlighet för extraarbete under höst, vinter och vår.

Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat, så är du intresserad, tveka inte och sök redan idag!

Detta söker vi:

Du som söker är student eller har en annan huvudsaklig syssla om minst 50%. Meriterande är om du för närvarande läser någon form av teknisk utbildning, eller tidigare gjort detta.

Har du tidigare erfarenheter från IT-branschen och antingen bemannat en helpdesk eller onsite-arbete är det ett plus i kanten, men det är inget krav.

Sökord: onsite-tekniker, IT-tekniker, IT, extrajobb, Tekniker

Sökord: onsite-tekniker, IT-tekniker, IT, extrajobb, Tekniker
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com