Extrajobba som Onsite-tekniker i Ljungby!

Extrajobba som Onsite-tekniker i Ljungby!

Är du engagerad, serviceinriktad och besitter ett stort intresse för IT? Letar du efter ett spännande extrajobb?

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en student med erfarenhet inom IT för ett spännande extrajobb.
Tjänsten gäller framförallt perioden 2-3 januari 2020, därför är det viktigt du som söker är tillgänglig under den tiden. Som Onsite-tekniker arbetar du på ett väletablerat företag beläget i Ljungby. En god relation kan öppna upp möjligheter till fortsatt extrajobb samt sommarjobb.

Detta söker vi:

Vi söker en Onsite-tekniker som kommer att arbeta hos vår kund i Ljungby. Du kommer att arbeta med att lösa nätverksrelaterade incidenter som inkommer i ett ärendehanteringssystem. Har du tidigare erfarenheter från IT-branschen är det ett plus i kanten men inget krav. Vi tror att du som söker har ett tekniskt intresse.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com