Extrajobba inom lager och sortering i Alvesta

Extrajobba inom lager och sortering i Alvesta

Nu söker vi dig som är en engagerad och arbetsvillig person och vill kombinera dina studier med ett extrajobb inom sortering till ett välkänt företag i Alvesta!

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär att hantera en maskin som sorterar och bladar reklam där det krävs att du håller ett högt tempo, är snabb med fingrarna och trivs med ett fysiskt arbete. Vi letar efter dig som är i början av dina studier och ser detta som ett långsiktigt extrajobb.

Arbetstider är fördelade på dagtid måndag-fredag mellan kl. 06.45-17.00 där vi gärna ser att du kan arbeta minst två dagar i veckan för att vara aktuell för tjänsten. Körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten då arbetsplatsen ligger i utkanten av Alvesta.

Vi är intresserade av dig som vill jobba extra i sommar och vid behov under höst för fortsatt extrajobb. För rätt person Välkommen in med din ansökan, om det blir aktuellt med en intervju kommer vi att höra av oss. Vi tillämpar löpande intervjuer och urval.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller annat arbete. Dina kunskper i svenska är goda. Du har körkort och tillgång till bil. Du ska ha möjlighet att kunna arbeta minst två vardagar i veckan under dagtid. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom lager eller industri. Som person ska du vara en arbetsvillig, flexibel och driftig person som gillar att ha ett fysiskt arbete där du får arbeta med kroppen. Arbetet är ett perfekt avbrott i studierna där du får möjlighet att skapa kontakter med kollegor, får erfarenhet och extra inkomst. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se