Elmontör sökes i Växjö!

Elmontör sökes i Växjö!

Vi på StudentConsulting söker nu dig som vill arbeta som elmontör på ett spännande företag i Växjö. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som elmontör eller en gymnaiseutbildning inom el? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som elmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara elmontering utifrån läsning av elscheman. Du kommer att arbeta med montering av elskåp, kvalitetetskontrollera samt arbeta med felsökning och reparation av produkter.

Detta är en heltidstjänst med start omgående. Arbetstiderna förligger under förmiddag, dag och kväll. Du kommer att arbeta som konsult via StudentConsulting, och vara uthyrd till vår kund i Växjö.

Detta söker vi:

Du är en självgående person som arbetar lika bra i grupp som ensam. Det är meriterande om du innehar truckkort med behörighet A och B. Vi ser gärna att du har erfarenhet av elmontering eller en utbildning inom el. Du är ansvarstagande och lojal. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: El, Elektriker, Elscheman, Elmontör

Sökord: El, Elektriker, Elscheman, Elmontör
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com