Elektronikingenjör sökes till Växjö!

Elektronikingenjör sökes till Växjö!

Har du ett brinnande elektronikintresse och vill arbeta med produktutveckling av kommunikationsutrustning? Vill du arbeta på en expansiv arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker StudentConsulting för kunds räkning elektronikingenjörer till ett av Sveriges ledande företag inom teknik, utvecklings- och verksamhetskonsulting. Vår kund har kontor i Växjö och har stor erfarenhet av teknikområdena, kommunikation, systemsäkerhet och underhållsanalys.

Tjänsten kommer innebära arbete såväl inhouse, som ute hos kund. Du kommer främst arbeta med att utveckla elektronik till i huvudsak kommunikationsutrustning och industriautomation.

Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående. Arbetstid är dagtid och en del resor kan ingå i tjänsten. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult i 6 månader med förhoppning om vidare anställning hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyutexaminerad elektroteknikingenjör, högskoleingenjör eller med likvärdig utbildning. Du ska kunna svenska och engelska flytande i både tal och skrift samt ha körkort B. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av elektronikdesign, antenndesign och PCB-design. Kunskap om analog och digital teknik och har erfarenhet inom CAD-området är också meriterande. Du bör vara intresserad av mekatronik och maskinsystem. Vi söker dig som är en resultatfokuserad problemlösare som gillar utmaningar. Vidare är du en social person som kan möta många olika typer av människor. Du är noggrann, självständig och engagerad. Känner du dig träffad? Sök då redan idag! Urval sker löpande!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com